Noniin, ensimmäinen päivä karppausta takana, eilen söin:

Aamulla kanamuna, neljä siivua metukkaa, pari ruokalusikallista turkkilaista jugurttia.

Lounas, puoli purkkia tonnikalaa ja pellavasiemenrouhetta turkkilaiseen jugurttiin sotkettuna, n 120 g salaattia, juustokuutioita, yksi kananmuna. Vettä ja vihreää teetä.

Illallinen, kaksi voissa paisttua porsaan ohutleikettä, kanttarelli-kermakastiketta, viisi palaa paistettua munakoisoa, paistettua sipulia, salaattia ja muutama pala kurkkua.

Jos tällä menolla laihtuu niin voi apua, siis miten hyvää! Lounaan kanssa teki tiukkaa, en edes pystynyt syömään suunniteltua salaattimäärää kokonaan ja välipalaksia aikoma kananmuna jäi syömättä.

Eilen oli kyllä vai-ke-aa käydä kaupassa, kauppaan mennessäni ei ollut yhtään nälkä mutta voi apua kun näin hyllyssä pullaa, dallaspullaa, keksejä siis vesi kirahti kielelle ja sisällä oikein kouras halu, kyllä sitä meikäläinen vaan on aika hiilaririippuvainen. Viimeviikolla olisin vielä kasannut kärryyni ne pullat ja keksit, nyt sain ohitettua. Hankalaa oli kun piti löytää lihaa, tuorehyllyssä ei ollut kuin broileria ja pakastelihoissa taas jokaisessa joko sokeria tai leivitettynä, piti siis mennä toiseen kauppaan.. Muutenkin aika vaivalloista näin aloittelijalle kun joka pakkaus piti lukea ja melkein kaikki piti laittaa takaisin hyllyyn (en ole edes tiennyt että melkein kaikkeen lisätään sokeria!!).

Yllättävintä ehkä tässä kaikessa että mulle ei kertaakaan päivän aikana tullut nälkä! Paitsi se sokerikaipaus kaupassa mutta muuten ei ollenkaan nälkä ja normaalisti maha kourii jo 10.30 ekan kerran ja töistä lähtiessä ihan kuolemaisillaan, nyt on ollut sellainen "tasainen" maha koko päivän. Illalla kyllä söin ehkä aavistuksen liikaa, vähempikin olisi riittänyt mutta kun oli vaan niin älyttömän hyvää! Laitoin ilallla syömiset kalorilaskuriin ja sain seuraavat luvut:

Proteiinit: 128 g
Hh: 16.4
Rasvaa: 162 g

Tuo proteiini ja varsinkin rasva vois olla vieläkin alempana.. Pitäis keksiä metukan tilalle jotain...

Tuloksista sen verran että tänään aamulla housut oli tavallista löysemmät ja kävin vaa'alla, näytti 62 eli kolmen kilon heitto mutta en tästä mitenkään innostu koska ekaks poistuu nesteet ja mä en ole aiemmin punninnut itseäni aamulla vaan illalla kun on ollut maha täynnä ruokaa. Jännityksellä jään seuraamaan miten tässä käy, tämä päivä pitäisi vielä mennä elimistön omilla hiilareilla mitä on varastoituneena mutta huomisesta pitäisi alkaa rasvan palaa, tekisi mieli käydä ostamassa niitä ketoosin testaustikkuja mutta en  ainakaan vielä, sitten ehkä jos paino ala tippua.

Nyt on aikamoinen makeannälän hinku, pitää keittää lisää teetä tms, olen kyllä varautunut tähän että tulee näitä mielitekoja, narkkis mikä narkkis.. :X